Bæredygtig mad
Der er mange veje til en mere bæredygtig fremtid, og én af de veje er den mad, vi spiser.
Her på siden vil du løbende kunne finde opskrifter på mere bæredygtige retter, der er både mættende og smagfulde.
Opskrifterne er serveret af køkkenerne rundt om på Regions Midtjyllands hospitaler og regionshuse.
Opskrifter
-
Andesylte (af rester fra juleanden) - fra køkkenet i Regionshuset i Viborg
-
Beluga bolognese - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers
-
Chili sin carne - fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital
-
Svampebøf med røde linser - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers
-
Spinatfrikadeller - fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital
-
Hummus af danske Ingridærter - fra køkkenet hos Hospitalsenhed Midt
-
Falafler - fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital
-
Kartoffelterrine med hytteostcreme og ramsløg-pesto - fra køkkenet i Regionshuset i Viborg
-
Tærte med løg og karry - fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital
-
Quinoagryde med rød karry og peanutbutter - fra køkkenet hos Hospitalsenhed Midt
-
Selleri-nøddefrikadeller - fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital
-
Kikærtekugler ala gulerodskage - fra Steno Diabetes Center Aarhus
-
Selleribøffer - fra køkkenet i Regionshuset i Viborg
-
Rugbeaner - fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital
-
Grøntsagslasagnette - fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital
-
Friteret fennikel med boghvede - fra køkkenet i Regionshuset i Viborg
-
Græske spinatstænger - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers
-
Pastasalat - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers
-
Bønnebrownies - fra køkkenet hos Hospitalsenhed Midt
-
Mexicanske pandekager uden kød - fra køkkenet på Regionshospitalet Gødstrup
-
Indisk dhal - fra køkkenet på Regionshospitalet Randers